Behandelmethodes

Houten vloeren zijn er in vele soorten en maten, stijlen en kwaliteiten. De keuze is zo groot dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zorgen ervoor dat u precies de juiste vloer vindt, passend bij uw persoonlijke voorkeuren en budget.

 

Hierboven laten we u kennismaken met de verschillende soorten houten vloeren. We vertellen voor welke situaties ze geschikt zijn, maar ook wat ze níet kunnen. Deze informatie is een mooie opstap om onze showroom te bezoeken. Hier kunnen we u op maat adviseren.

Heeft u geen tijd (of zin) om dat voorwerk te doen? Geen probleem, dan doen we dat samen. We hebben op al uw vragen een antwoord: of het nou over stijl en uitstraling gaat of over onderhoud en vloerverwarming.

Grootste aanbod

Bovendien treft u bij ons het grootste aanbod houten vloeren van Brabant. Van traditioneel tot modern en van budget tot exclusief: we hebben uw ideale vloer al in huis! Standaard inbegrepen zijn de passie van de vakman en de service van het familiebedrijf. 


Showroom

Een vloer koop je niet van een plaatje of een foto. Een vloer moet je zien, aanraken en zelfs ruiken...

Neem een kijkje

Inspiratie

Een goed advies start met de inventarisatie van uw wensen. Wat is uw stijl? Laat u inspireren en maak uw eigen prikbord op.

Neem een kijkje
"Vragen over uw planken vloer?"

Bel: 073 5495971 
Martin 
De Paal Parket