Houten vloeren

Planken vloeren

Planken vloeren zijn er in twee categorieën: massief houten vloeren en multiplankvloeren. U kunt kiezen uit tal van varianten, maar één ding hebben al deze planken vloeren met elkaar gemeen: de authentieke uitstraling van echt hout.

Meer informatie
Visgraatvloeren

Houdt u van die klassieke Engelse stijl van toen? Maar wilt u ook het comfort en de uitstraling van nu? Dan is de visgraatvloer iets voor u. Deze kan namelijk prima worden gecombineerd met vloerverwarming.

Meer informatie
Traditioneel parket

Met traditioneel parket (ook wel tapisvloer genoemd) kiest u voor de meest ambachtelijke wijze van vloeren leggen. Het resultaat: een prachtig gladde en strakke vloer die in alles kwaliteit uitstraalt.

Meer informatie

PVC vloeren

PVC vloeren zijn kunststof vloeren met het uiterlijk van echt hout. Deze vloeren zijn vrij van onderhoud, wat ze bijzonder aantrekkelijk maakt voor elk interieur. Een ander voordeel: de lage aanschafprijs.

Meer informatie
Laminaat

De kwaliteit en keuzevrijheid van laminaatvloeren zijn de laatste jaren sterk verbeterd. Er is enorm veel variatie in design en bovendien kan een laminaatvloer tot 30 jaar mee.

Meer informatie
Vloerverwarming

Vindt u vloerverwarming belangrijker dan de soort vloer die daar uiteindelijk op komt te liggen? Dan hebben we goed nieuws: vloerverwarming is tegenwoordig mogelijk bij PVC vloeren...

Meer informatie

Houten vloeren zijn er in vele soorten en maten, stijlen en kwaliteiten. De keuze is zo groot dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zorgen ervoor dat u precies de juiste vloer vindt, passend bij uw persoonlijke voorkeuren en budget.

 

Hierboven laten we u kennismaken met de verschillende soorten houten vloeren. We vertellen voor welke situaties ze geschikt zijn, maar ook wat ze níet kunnen. Deze informatie is een mooie opstap om onze showroom te bezoeken. Hier kunnen we u op maat adviseren.

Heeft u geen tijd (of zin) om dat voorwerk te doen? Geen probleem, dan doen we dat samen. We hebben op al uw vragen een antwoord: of het nou over stijl en uitstraling gaat of over onderhoud en vloerverwarming.

Grootste aanbod

Bovendien treft u bij ons het grootste aanbod houten vloeren van Brabant. Van traditioneel tot modern en van budget tot exclusief: we hebben uw ideale vloer al in huis! Standaard inbegrepen zijn de passie van de vakman en de service van het familiebedrijf. 


Showroom

Een vloer koop je niet van een plaatje of een foto. Een vloer moet je zien, aanraken en zelfs ruiken...

Neem een kijkje

Inspiratie

Een goed advies start met de inventarisatie van uw wensen. Wat is uw stijl? Laat u inspireren en maak uw eigen prikbord op.

Neem een kijkje
"Vragen over uw planken vloer?"

Bel: 073 5495971 
Martin 
De Paal Parket