Onderhoud (Schuren)

Uw houten vloer weer als nieuw laten stralen? Dat kan! We verzorgen namelijk complete vloerrenovaties. We verwijderen alle krassen, deukjes en andere beschadigingen en bezorgen uw vloer met karakter een tweede jeugd.

 

We kunnen uw oude vloer een grondige opknapbeurt geven, maar misschien wilt u wel eens heel wat anders. Een nieuwe kleur, een andere uitstraling. Ook dat is mogelijk. We komen graag uw vloer bekijken om te bepalen welke mogelijkheden er zijn.

 

Minder onderhoud

Bijkomend voordeel: wanneer we uw vloer een andere kleur geven of een ander afwerkproduct kiezen, zult u merken dat het onderhoud van uw vloer een stuk minder intensief wordt. Dat komt doordat de afwerkproducten vandaag de dag een stuk beter zijn dan vroeger.

 

Stofvrij schuren

Door uw parket stevig op te schuren (heel goed mogelijk als uw vloer nog voldoende ‘body’ heeft) en vervolgens gedetailleerd en zorgvuldig af te werken, maken we uw vloer klaar voor nog heel wat jaren woonplezier. Voor het schuren gebruiken we de allernieuwste schuurtechniek. Die techniek is stofarm, zodat de ruimte na het schuren nagenoeg schoon blijft.

Vraag een GRATIS vloerinspectie aan

We kunnen uw oude vloer een grondige opknapbeurt geven, maar misschien wilt u wel eens heel wat anders. Ook dat is mogelijk. We komen graag uw vloer bekijken om te bepalen welke mogelijkheden er zijn.