Over ons

Ons team bestaat momenteel uit 14 medewerkers. Wat ons bindt, is onze liefde voor het vak en het werken met het mooiste natuurlijke materiaal ter wereld: hout. Doordat we al onze vloeren zelf maken, kennen we nagenoeg geen beperkingen. In combinatie met onze kennis en kunde kunnen we al uw wensen verwezenlijken.

 

Wilt u nog meer over ons weten? We hebben het hieronder met enkele steekwoorden geprobeerd. Maar als u ons echt wilt leren kennen, kunt u het beste naar onze showroom komen. Dan laten we u ook onze werkplaats zien.

 

Passie

Passie en plezier zijn het allerbelangrijkste in ons werk. Wie gepassioneerd is over zijn werk, is er ook goed in. En dat zie je.

 

No-nonsense

Onze lijnen zijn kort: we schakelen snel in alle afdelingen van ons bedrijf. Heeft u een vraag? Of een probleem? We draaien er niet omheen en lossen het op.

 

Ambacht

Onze ambachtelijke achtergrond ziet u terug in onze werkplaats, maar ook bij de vakmensen die uw vloer komen leggen. De kwaliteit is ouderwets goed en we leggen uw vloer zo strak als technisch mogelijk is.

 

Betrouwbaar

Wat we zeggen, doen we ook. Sterker nog: we proberen altijd méér te doen dan we beloven. Tevreden klanten zijn niet genoeg, we willen van u een ambassadeur maken.

 

Persoonlijk

Na een bezoek aan onze showroom kent u ons en kennen wij u. U houdt vanaf dat moment een vast aanspreekpunt. En we houden het graag gemoedelijk, bij voorkeur met een kop koffie. Kom dus gerust eens langs!

 

Orde/netheid

We houden van opruimen: in onze werkplaats, in de showroom en in de kantoren, maar ook bij u thuis. Zo nemen we al het restmateriaal en verpakkingsafval mee als we uw vloer opleveren. Zodat u er direct van kunt genieten.

 

Vernieuwend

We zoeken voortdurend naar de nieuwste technieken en innovaties. Zo hebben we vloeren in verrassend veel kleuren en hebben we een vloer ontwikkeld die perfect aansluit op vloerverwarming. Daarnaast vernieuwen we onze showroom minstens iedere twee jaar. We houden van traditie, maar kijken ook vooruit.