“Alles ligt perfect, we krijgen veel complimenten”

5

Vera Bank en haar man verhuisden pas geleden naar een nieuw ('en gelukkig weer een oud') huis. En een nieuw oud huis verdient natuurlijk een nieuwe vloer.

 

“Alles is hout in de showroom, dat is overweldigend! Ik zie dan zoveel, dat ik snel hulp nodig heb. De eerste keer kwam ik op een zaterdag, maar om goed te kijken ben ik doordeweeks teruggegaan. Dan zie je die showroom ineens heel anders. Ik werd in beide gevallen geholpen door goed, aardig en gemotiveerd personeel, duidelijk met kennis van zaken.”

 

Perfect gelegd

“Alles is perfect doorgelegd, ook in de keuken. Wel ging er tijd overheen voordat het leggen kon beginnen, omdat de ondervloer steeds niet droog genoeg werd bevonden. Dat duurde iets te lang naar onze zin. Maar nu het er ligt, krijgen we veel complimenten over onze vloer. Door intensief gebruik week het bij het trapje iets af, maar ze zijn inmiddels al even langs geweest om dat latje weer vast te zetten. Het spannendste vond ik om de vloer aan de oude bewoners te laten zien. Maar ook zij vonden ‘m gelukkig erg mooi!”

 

Rapportcijfer: 9


"Alles ligt perfect, we krijgen veel complimenten"
Vera Bank