“Transparant en goed advies”

5

De heer Van der Velden uit Eindhoven gaat niet over één nacht ijs. Hij had dan ook meerdere gesprekken met de adviseurs van De Paal Parket, en liep met enkele keren op zijn gemak door de showroom. Opgejaagd heeft hij zich nooit gevoeld. Die rust bij het kiezen heeft hij ‘als erg prettig ervaren’.

 

“Ik had nog nooit eerder een houten vloer gekocht en ik vond het verschrikkelijk moeilijk. Gelukkig waren er goede adviseurs, die bovendien niet opdringerig waren. Bij de gesprekken lag de nadruk op de vloer, en dan met name op de technische bewerking; dan hoor je wel dat je met echte vakmensen te maken hebt. En ook de leggers en de opmeter waren mensen met verstand van zaken.”

 

Op tijd

“Door de duidelijke communicatie weet je precies waar je aan toe bent; ook het maken van de prijsafspraak gebeurde heel transparant en onder goed advies. En ze zijn keurig op tijd, zelfs als de plintjes gebracht worden. We kregen daarbij ook nog advies: over hoe we het beste konden schilderen nu de vloer er al lag. Je begrijpt: ik was erg tevreden over het gehele traject!”

 

Rapportcijfer 9 ("Of waarom eigenlijk geen 10?")


"Transparant en goed advies"
De heer Van der Velden - Eindhoven